Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Δυο τραυματίες σε τροχαίο στη Λαμία


Σύγκρουση 2 αυτοκινήτων το μεσημέρι στη διασταύρωση των οδών Μητροπολίτη Δαμασκηνού και Άρη Βελουχιώτη...Το λευκό renault που οδηγούσε 41χρονος Λαμιώτης κινούνταν κανονικά επί της Μ.Δαμασκηνού και είχε κατεύθυνση από Καλύβια προς Παγκράτι.

Το αγροτικό που οδηγούσε 46χρονος Αλβανός και στο οποίο επέβαινε και η σύζυγός του, κατεβαίνοντας την Άρη Βελουχιώτη παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα τα 2 αυτοκίνητα να συγκρουστούν. Το renault κατέληξε στο απέναντι διάζωμα και το αγροτικό μέσα σε οικόπεδο, αφού πρωτα έριξε την πινακίδα και την περίφραξη.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του αγροτικού και πιο ελαφρά ο οδηγός του renault, που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.

Στο σημείο βρέθηκε και δάσκαλος οδήγησης, ο οποίος έτρεξε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και όπως είπε στο LamiaReport ήταν εν ώρα υπηρεσίας και ήταν το επόμενο αυτοκίνητο που ακολουθούσε το renault. Ο δάσκαλος ζήτησε επίσης να τοποθετηθεί άμεσα η πινακίδα του stop που έριξε το αγροτικό, γιατί όπως είπε είναι πολύ επικίνδυνη διασταύρωση.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...