Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Τον όρισε αντιδήμαρχο για 4 ημέρες

Ο Δήμαρχος Λαμιέων πήρε πίσω την απόφαση και έτσι ο Γιώργος Σαγιάς έχει το ρεκόρ της πιο σύντομης θητείας αντιδημάρχου... Όταν έφτασε η πληροφορία στο LamiaReport νομίζαμε ότι κάποιος αστειευόταν... Τη διασταυρώσαμε και πέσαμε από τα σύννεφα!

Ο Δήμαρχος Γιώργος Κοτρωνιάς, την Παρασκευή το απόγευμα, ανάρτησε με περισσή βιασύνη στο "Δι@ύγεια" του Δήμου Λαμιέων την απόφαση ορισμού του Γιώργου Σαγιά ως Αντιδημάρχου για θέματα παιδείας και σήμερα την πήρε πίσω, με νέα ακυρωτική απόφαση, η οποία αναρτήθηκε επίσης στο "Δι@ύγεια".

Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον κ. Σαγιά και τον ρωτήσαμε αν αληθεύει η είδηση που έφτασε στα αυτιά μας, ο οποίος μας απάντησε λακωνικά :
<<Εάν εσείς έχετε αυτή την πληροφόρηση δεν θα μπορούσα να τη διαψεύσω. Δεν θα ήθελα όμως και να τη σχολιάσω προς ώρας>>

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για το παρασκήνιο που προηγήθηκε της απόφασης ορισμού του κ. Σαγιά, αλλά και του πιο έντονου ακόμη παρασκηνίου του τελευταίου 3ημέρου που οδήγησε στην ακυρωτική απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. Αστέριος Ροντούλης είχε ανακοινώσει το όνομα του κ. Σαγιά ως υποψηφίου βουλευτή στη Φθιώτιδα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...