Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Λαμία: Δεν μπορεί να γίνει μάθημα κάτω από αυτές τις συνθήκες!


Κομπρεσέρ, σκαπτικά και κατεδαφιστικά μηχανήματα "συνοδεύουν" το μάθημα των παιδιών στο 16ο δημοτικό σχολείο στη Λαμία..."Τα παιδιά έρχονται το μεσημέρι σπίτι με πονοκέφαλο και μας λένε ότι δεν αντέχουν άλλο αυτή τη κατάσταση...", είπε γονιός στο LamiaReport.

Οι φωτογραφίες του LR, μιλάνε από μόνες τους. Στο ίδιο σχολικό κτιριακό συγκρότημα της πρώην Ακαδημίας, τα παιδιά του 16ου Δημοτικού κάνουν μάθημα ακριβώς δίπλα από το εργοτάξιο, που έχει στηθεί για το έργο, στο χώρο που έχει παραχωρηθεί στο πανεπιστήμιο.

"Δεν είναι δυνατόν να περνάνε φορτηγά και μπουλντόζες μέσα από τον προαύλιο χώρο του σχολείου. Δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται μαθήματα υπό τους ήχους σκαπτικών , δονητικών και κατεδαφιστικών μηχανημάτων", δήλωσε χθες ένας από τους πολλούς γονείς που βρέθηκαν στο σχολείο για να διαμαρτυρηθούν για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση που επικρατεί από την ημέρα που ξεκίνησαν τα μαθήματα και κανείς υπεύθυνος δεν εμφανίζεται για δώσει μια λύση επιτέλους.

"Παρακαλούμε τον Δήμο, τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και όποιον άλλον είναι υπεύθυνος, να δουν άμεσα το θέμα, γιατί διαφορετικά θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα να σταματήσουν τα έργα", είπαν επίσης στο LamiaReport, οι γονείς.
LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...