Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Γιάννης Παπαγρηγορίου: Η ξεχωριστή υποψηφιότητα με τη Ν.Δ. στην Εύβοια

Ξεχωρίζει η υποψηφιότητα στην Εύβοια του Ιωάννη Δ. Παπαγρηγορίου που βάζει -επιτέλους! - νέο αίμα στη "Νέα Δημοκρατία" και σηματοδοτεί την ανανέωση του ιστορικού κόμματος.

Ο Ιωάννης Δ. Παπαγρηγορίου, που αποδέχθηκε με χαρά, την επιλογή του από τον Αντώνη Σαμαρά, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και είναι ο πρωτότοκος υιός του Εκδότη και Διευθυντή της εφημερίδας «Πανευβοϊκόν Βήμα» Δημήτρη Παπαγρηγορίου και της εκπαιδευτικού Μαρίας Τσούτσικα.

Σπούδασε οικονομικά, πολιτικές επιστήμες, διπλωματία και διεθνείς σχέσεις με έμφαση το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Έχει ειδικευτεί σε θέματα του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε., και συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων του ΥΠΕΘΑ.

Απο το 2002 εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων έχοντας διατελέσει σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης – Υφυπουργείου Εμπορίου (2002-2003) για θέματα Ανταγωνισμού και Καταναλωτή και σύμβουλος στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης (2009) για τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο και τις Διεθνείς Σχέσεις.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων εθνικού και διεθνούς ενδιαφέροντος, πραγματοποιώντας διαλέξεις και ομιλίες, ενώ αρθρογραφεί σε διάφορα έντυπα και εφημερίδες.

"Τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, χρειάζεται όλοι μας να επιδείξουμε τόλμη, αποφασιστικότητα και πίστη, για να βγάλουμε την πατρίδα μας από την κρίση" λέει ο Γιάννη Παπαγρηγορίου και δηλώνει ότι θα παλέψει για "να επαναφέρουμε την ελπίδα και την προοπτική στην Εύβοια αλλά και στη χώρα μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...