Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Εργατικό Κέντρο Θήβας: Όχι στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την απόφαση να καταστείλει βίαια μια ολιγόλεπτη ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας των Απεργών της ΛΑΡΚΟ, στον κόμβο του Μαρτίνου.
Προκειμένου η εντολοδόχος συγκυβέρνηση των τοκογλύφων δανειστών μας, να περάσει τις επιλογές της για το ξεπούλημα του Ορυκτού Πλούτου της χώρας μας και να μην αφήσει τίποτα όρθιο από εργατικά δικαιώµατα ,δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε όπλο και μέσο που διαθέτει, προκειμένου να υποτάξει κάθε εργατική – λαϊκή αντίδραση μέσω της κρατικής βίας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις των εκπροσώπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου – ακόμη και Κυβερνητικών – των Δημάρχων και εκπροσώπων όλης της περιφέρειας ΣΤΕΡΕΆΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία, πως επρόκειτο για μια ολιγόλεπτη συμβολική και ειρηνική διαμαρτυρία , κατά εντολή των πολιτικών τους προϊσταμένων , δεν δίστασαν να ψεκάσουν με επικίνδυνα χημικά κατοίκους και απεργούς μεταξύ των οποίων ήταν και μεγάλος αριθμός από ηλικιωμένους. και γυναικόπαιδα , να ξυλοκοπήσουν άγρια και να στείλουν στα νοσοκομεία τραυματισμένους απεργούς και για να ολοκληρώσουν το τρομοκρατικό τους σχέδιο προχώρησαν και σε συλλήψεις .

Έφτασαν μάλιστα στο έσχατο σημείο απανθρωπιάς να παρεμποδίσουν Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου που με την ιδιότητα του γιατρού προσπάθησε να βοηθήσει αιμόφυρτο τραυματισμένο διαδηλωτή.

Τέτοιες σπασμωδικές αντιδράσεις δείχνουν μια Κυβέρνηση που πνέει τα λοίσθια της . Όταν δεν έχει επιχειρήματα να πείσει την κοινωνία ότι είναι δίπλα της και χρησιμοποιεί την βία προκειμένου να την υποτάξει , τότε με μαθηματική ακρίβεια το τέλος της είναι προδιαγεγραμμένο και σύντομο.

ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους και τους κατοίκους των τοπικών κοινωνών που δραστηριοποιείται η ΛΑΡΚΟ , να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τους αγώνες όπως αυτοί έχουν αποφασιστεί από κοινού στις δημοτικές λαϊκές συνελεύσεις.

Μόνο με συντονισμένο κοινωνικό αγώνα θα ανατρέψουμε τις καταστροφικές πολιτικές που ξεπουλούν τον εθνικό μας πλούτο και θέλουν την κοινωνία με τους εργαζόμενους δεκαετίες πίσω.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...