Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΔΟΜΟΚΟΣ: Πού φαντάζεστε ότι έκρυψε το κινητό τηλέφωνο ένας κρατούμενος;

Για την ακρίβεια, ένα κινητό τηλέφωνο αλλά και ηρωίνη προσπάθησαν να περάσουν στην φυλακή του Δομοκού δύο κρατούμενοι, ωστόσο εντοπίστηκαν αμέσως στην έρευνα που τους έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaStar, στην πρώτη περίπτωση ένας αλλοδαπός έκρυψε στον πρωκτό του το κινητό τηλέφωνο, έγινε όμως αντιληπτό από τους υπαλλήλους όταν τον πέρασαν από το ειδικό μηχάνημα σκαναρίσματος που διαθέτει η φυλακή.

Μάλιστα αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου έκανε ακτινογραφίες και διαπιστώθηκε πως το ξένο σώμα ήταν ένα τηλέφωνο. Ο δράστης μόλις είχε μπει στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού μετά από εντολή της εισαγγελίας Αθηνών.

Στην δεύτερη περίπτωση ένας 42χρονος Έλληνας προσπάθησε να βάλει στην φυλακή ποσότητα ηρωίνης, που είχε μοιράσει σε δύο συσκευασίες. Ο 42χρονος είναι τρόφιμος της φυλακής του Δομοκού και είχε μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού για να δικαστεί.

Είχε καταπιεί τις δύο συσκευασίες, την μία από τις οποίες έβγαλε στο ειδικό κελί όπου κρατήθηκε τις πρώτες ώρες μετά την επιστροφή του στον Δομοκό. Μάλιστα προσπάθησε να την καταπιεί πάλι αλλά τον κατάλαβαν οι υπάλληλοι και τον σταμάτησαν.

Με εντολή του αρχιφύλακα της φυλακής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου νοσηλεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...