Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Εγκαίνια της έκθεσης φυτών και βοτάνων στη Λιβαδειά

Πλήθος κόσμου παραραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης Φυτών και Βοτάνων που διοργανώθηκε από το Δήμο Λεβαδέων και την Α/θμια Εκπ/ση – και από τα Δημοτικά σχολεία Λιβαδειάς 4ο και 10ο.

Η συλλογή των φυτών και βοτάνων έχει γίνει από την οικογένεια του κ. Παναγιώτη Κατσαλίγκου, που εδώ και 11 χρόνια με αγάπη και σεβασμό στη φύση, με υπομονή και επιμονή ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα συγκέντρωσαν αυτόν τον ανεκτίμητο πλούτο, δώρο της φύσης στον άνθρωπο. Στο ισόγειο της Νεροτριβής έχουν εκτεθεί 1050 αποξηραμένα φυτά από τα 1400 περίπου που έχει συγκεντρώσει ο κ. Π. Κατσαλίγκος λόγω έλλειψης χώρου.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή το πρωί για μαθητές και μαθήτριες και το απόγευμα για το κοινό για τρεις μήνες στην αίθουσα Νεροτριβής στο κέντρο της Λιβαδειάς.

Το viotiashop σας παρουσιάζει την έκθεση μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και σας προτείνει ανεπιφύλακτα να πραγματοποήσετε μία επίσκεψη στον υπέροχο αυτό χώρο. Σε συνδιασμό με την έκθεση μπορείτε να απολαύσετε την βόλτα σας στις πηγές της Κρύας στην καρδιά της Λιβαδειάς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...