Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Φωκίδα:Έβλεπε τους ληστές να μαχαιρώνουν τον άντρα της στο κρεβάτι

Η γυναίκα στρίγγλιζε και ξύπνησε μια ολόκληρη γειτονιά στην Πεντάπολη Λιδωρικίου της Φωκίδας...


Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των τριών ληστών, που χτύπησαν τα ξημερώματα σε χωριό της Φωκίδας. Ήταν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα όταν το ζευγάρι, στην Πεντάπολη Λιδωρικίου, άκουσε κάποιο θόρυβο μέσα στο σπίτι.
Μέχρι να σηκωθούν από το κρεβάτι οι τρεις κουκουλοφόροι, που είχαν παραβιάσει το παράθυρο, βρέθηκαν από πάνω τους. Με την απειλή ενός κυνηγετικού όπλου και μαχαιριών ακινητοποίησαν τον 63χρονο ιδιοκτήτη και την 49χρονη σύζυγό του και άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά.

Την ώρα που οι άλλοι έψαχναν ο 63χρονος βρήκε την ευκαιρία και προσπάθησε να ακινητοποιήσει έναν από τους ληστές που τον απειλούσε με μαχαίρι. Ο ηλικιωμένος πάλεψε μαζί του και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά στο μέτωπο, από το μαχαίρι του ληστή.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι ληστές άρπαξαν 2.000 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν το πρωί από τον ιδιοκτήτη, ξεκίνησαν τις έρευνες και λίγο αργότερα βρέθηκε στον περίβολο του σπιτιού το κυνηγετικό όπλο που είχαν χρησιμοποιήσει οι ληστές, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχαν πάρει νωρίτερα από το υπόγειο του σπιτιού και ανήκει στον 63χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...