Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

"Εγώ, ο Απαισιότατος" στη Κινηματογραφική Λέσχη Μαυροματίου

Η Κινηματογραφική Λέσχη Μαυροματίου σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας "Εγώ, ο Απαισιότατος", το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 στο Κινηματοθέατρο Μαυροματίου.


Ώρες προβολής: 18:00 και 20:00


Εγώ, ο Απαισιότατος (αγγλικά: Despicable Me) είναι μια αμερικανική τρισδιάστατη κωμωδία κινουμένων σχεδίων με υπολογιστή από την Universal Pictures και την Illumination Entertainment που κυκλοφόρησε στις 9 Ιουλίου 2010 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην ταινία δανείζει τη φωνή του ο Στιβ Καρέλ στο ρόλο του Γκρου ενός υπερ-κακού που υιοθετεί τρία κορίτσια (οι φωνές των Μιράντα Κόσγκροουβ, Ντάνα Γκάιερ και Έλσι Φίσερ) από ένα ορφανοτροφείο και ο Τζέισον Σέγκελ στο ρόλο του Βέκτορ, τον αντίπαλο του Γκρου που κλέβει την Πυραμίδα της Γκίζας.

Όταν ο Γκρου μαθαίνει για τη ληστεία του Βέκτορ, σχεδιάζει μια ακόμα μεγαλύτερη ληστεία να σμικρύνει και να κλέψει τη Σελήνη. Είναι η πρώτη ταινία CGI με παραγωγό την Universal, σε συνεργασία με την Illumination Entertainment. Εμψυχώθηκε εντελώς στο Γαλλικό στούντιο Μακ Γκαφ στο Παρίσι, στη Γαλλία. Αυτή είναι η πρώτη ταινία της Illumination Entertainment.

Η ταινία κέρδισε θετικές κριτικές από τους κριτές, και απέφερε 543 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενάντια σε ένα προϋπολογισμό 69 εκατομμυρίων δολαρίων. Μια συνέχεια, Εγώ ο Απαισιότατος 2, προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου 2013.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...