Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Θήβα: Λαθρέμπορος τσιγάρων και χασίς αναζητούνταν για ληστείες!

Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης για ληστείες και τραυματισμούς


«Λαβράκι» έπιασαν οι άνδρες της Ασφαλείας που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 46χρονου Πακιστανού στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας. Όχι μόνο επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που είχαν ότι διακινούσε λαθραία τσιγάρα και χασίς, αλλά διαπίστωσαν κι ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης για ληστείες και τραυματισμούς!


Στην κατοχή του αλλοδαπού κατασχέθηκαν 26 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,5 γραμμαρίων κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.

Μετά τη σύλληψή του, θα εκτελεστούν και τα εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί από τον Β’ Ανακριτή Πειραιώς στις 23 Απριλίου 2010 για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή και από τον 19ο Τακτικό Ανακριτή Αθηνών στις 11 Μαρτίου 2013 για απόπειρα εκβίασης από κοινού και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς με την οποία διατάχθηκε στις 12 Απριλίου 2011 η σύλληψη του 46χρονου, για ληστεία και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και κατά συρροή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...