Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλης Αποστόλου, συνοδευόμενος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Βοιωτίας συναντήθηκε το Σάββατο 8/2/2014, στον Ορχομενό, με τους αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αφορούν το χώρο τους. Στον διάλογο συμμετείχε και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς. 


Η συζήτηση στράφηκε ασφαλώς στα γενικά ζητήματα που θέτουν οι αγρότες πανελλαδικά, όπως είναι το φορολογικό, το κόστος παραγωγής, η ρευστότητα κ.ά.


Ο Β. Αποστόλου δήλωσε στους αγρότες την συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ στο δίκαια, όπως χαρακτηριστικά είπε, αιτήματά τους και συζήτησε μαζί τους τις προτάσεις που το κόμμα του είναι έτοιμο να υλοποιήσει άμεσα στον αγροτικό τομέα:
«Ο αγρότης βιώνει μια κυβέρνηση που μετά τις φοροληστρικές επιδρομές προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους αγρότες προσφέροντας τους χάντρες και καθρεφτάκια», σημείωσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση «αλλάζει όνομα στα προβλήματα» και αντί για βιβλία εσόδων εξόδων μιλά για «τήρηση συγκεντρωτικών στοιχείων εσόδων εξόδων», ενώ δεν υλοποιεί ούτε τις περσινές δεσμεύεις του ίδιου του πρωθυπουργού «που είχε υποσχεθεί φθηνό αφορολόγητο πετρέλαιο για τους αγρότες».

Η συζήτηση εξειδικεύτηκε και στο ζήτημα της διαχείρισης του Κωπαϊδικού πεδίου, όπου ο Β. Αποστόλου ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαντλήσει όλες τις κοινοβουλευτικές δυνατότητες για να αποτρέψει την κατάργησή του.
Δεδομένης, δε, της υποψηφιότητάς του ως Περιφερειάρχης Στερεάς, ο Β. Αποστόλου αναφέρθηκε στην κορυφαία προτεραιότητα που θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ την αναζωογόνηση του πρωτογενή τομέα.

Από τη πλευρά των αγροτών ο εκπρόσωπος του Αγροτικού Συλλόγου Ορχομενού κ. Βασίλης Τσιγαλάς  αναφέρθηκε στα αιτήματα των αγροτών και την ανύπαρκτη  αντιμετώπισή τους από την κυβέρνηση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...