Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Δήμος Δελφών: 15-17 Ιουνίου το «XenophanisTrophy»

Η Περιφέρεια κεντρικής Ελλάδας, ο Δήμος Δελφών και η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Σ. Αμφισσαϊκού 2006 συνδιοργανώνουν το 7ο Διεθνές Τουρνουά ποδοσφαίρου νέων «XENOPHANES TROPHY». 

Το τουρνουά θα λάβει χώρα στην περιοχή των Δελφών υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Φωκίδος και σύμβουλο οργάνωσης την JAG WINNING SPORTS. Η διοργάνωση γνώρισε τεράστια επιτυχία τα τελευταία 6 χρόνια στη Φωκίδα. Μέσα σε αυτή την περίοδο, πέρασαν από τους αγώνες του ομάδες, όπως οι: Arsenal FC Elite Academy, St. Louis Scott Gallagher, Richmond Strikers, Olimpic Tirana 2002, Ολυμπιακός, Ατρόμητος Αθηνών, Πανιώνιος και ομάδες του δικτύου Arsenal Soccer School Ελλάδας και Κύπρου.

Φέτος, στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Τουρνουά Xenophantis Trophy, ομάδες όπως οι Volledam FC και Tiveria FC έχουν ήδη δεχτεί πρόσκληση, όπως και αρκετές ακόμη ομάδες από την ελληνική και τη βουλγαρική Super League.

Το τουρνουά περιλαμβάνει 5 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες:U-17 (γεννηθέντες το 1997), U-15 (γεννηθέντες το 1998-99), U-13 (γεννηθέντες το 2000-01) και U-11 (γεννηθέντες το 2002-03 και 2004-2005). Το 7ο Διεθνές Τουρνουά ποδοσφαίρου «Xenophanis Trophy» θα λάβει χώρα σε 5 γήπεδα διαστάσεων 11x11 στην περιοχή της Φωκίδας.

Τα γήπεδα με φυσικό χορτάρι βρίσκονται στην Άμφισσα και την Ιτέα, ενώ τα γήπεδα με 5ης γενιάς τεχνητό χόρτο βρίσκονται σε Χρυσό και Άμφισσα. Οι Δελφοί έχουν χαρακτηριστεί ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO και για αιώνες θεωρούταν το κέντρο του κόσμου. Η περιοχή προσφέρει δυνατότητα για επίσκεψη σε πολλά αξιοθέατα, όπως το Χρυσό, ένα παραδοσιακό χωριό σε απόσταση 5 χιλιομέτρων, όπου και βρίσκονται τα μεγαλύτερα ελαιόδεντρα της χώρας. Το Γαλαξίδι, τέλος, είναι μία παραδοσιακής αρχιτεκτονικής πόλη με ένα γραφικό λιμάνι περιτριγυρισμένο από βουνά.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού (μαζί με τους γονείς-συνοδούς τους) να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία που θα θυμούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Περισσότερα στο: www.tournamentsingreece.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...