Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ο Αθ. Γιαννόπουλος υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Ο πρώην Υφυπουργός Υγείας, Αθανάσιος Γιαννόπουλος, πήρε το «πράσινο φως»... και «κατεβαίνει» υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του epoli.gr απέναντι - όπως όλα δείχνουν - στον νυν Περιφερειάρχη, Κλέαρχο Περγαντά, αν και δεν αποκλείονται και άλλες, ανεξάρτητες υποψηφιότητες από τον χώρο του «Κέντρου»...


Ο κ. Γιαννόπουλος πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα και επίσημα την υποψηφιότητά του, και συγκεκριμένα, κατά την ομιλία του σε προεκλογική εκδήλωση που διοργανώνει ο ίδιος, την 28η Νοεμβρίου, στη Λαμία.

Ο πρώην Υφυπουργός Υγείας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του epoli.gr, πρώτα ενημερώθηκε πως ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, δεν επιθυμεί προς το παρόν να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και στη συνέχεια, αποφάσισε την «κάθοδό» του στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου.

Μία «κάθοδος», που αναμένεται να ενισχυθεί και από το περιβάλλον του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, μιας και το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, θα στελεχώσουν αρκετά ονόματα από το «περιβάλλον» του κ. Σταϊκούρα, με πρώτον, τον κ. Ντίνο Τσαμαδιά, θείο του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι μία από τις Περιφέρειες, που «επιθυμεί» η Νέα Δημοκρατία και με μία υποψηφιότητα του «βεληνεκούς» του κ. Αθανάσιου Γιαννόπουλου αποκτά πολλές πιθανότητες για να το καταφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι, στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2010, ο νυν Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχος Περγαντάς, στηριζόμενος από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., επικράτησε στη Β' Κυριακή, του βασικού του αντιπάλου και στηριζόμενο από τη Ν.Δ. υποψήφιο, κ. Αθανάσιο Χειμάρα, με ποσοστό διαφοράς 5,86% ή 12.621 ψήφους.
epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...