Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Φθιώτιδα: Απονεμήθηκαν τα βραβεία του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού

Με επιτυχία διεξήχθη ο 1ος Μαθητικός Διαγωνισμός που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και υποστήριξε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και ο Δήμος Λαμιέων.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι της Μητρόπολης Φθιώτιδας και της Περιφέρειας Στερεάς, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Βοιωτίας, Φωκίδας και Αρκαδίας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας και οι Διευθυντές Λυκείων των συμμετοχόντων στον διαγωνισμό μαθητών.

Στους βραβευθέντες μαθητές δόθηκε ειδικός έπαινος, ειδική τιμητική πλακέτα καθώς και χρηματικό έπαθλο.

Οι μαθητές που βραβεύτηκαν ήταν:

1ο Βραβείο: Οι μαθητές του 1ου Λυκείου Λαμίας Χρήστος Τσουκαλαδέλης και Γεώργιος Τσούμας με την εργασία τους «Επιχείρηση Παραγωγής Μανιταριών Pleurotus»

2ο Βραβείο: Ο μαθητής του 5ου Λυκείου Λαμίας Αλέξανδρος Αλαμπάνος με την εργασία «Ιπποφαές Δύναμη και Λάμψη»

3ο Βραβείο: Οι μαθήτριες του 1ου Λυκείου Αικατερινη Ζυγούλη, Ευαγγελία Κονιάκου και Σταματία Γιαννέκου με την εργασία « Βιο-γέννεσης».

Στους υπόλοιπους συμμετέχοντες δόθηκε ειδικός έπαινος «Τιμής Ένεκεν». Απενεμήθη επίσης ειδική τιμητική πλακέτα σε όλους τους Λυκειάρχες των συμμετεχόντων Λυκείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...