Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη στη Βοιωτία

Στη Βοιωτία θα βρίσκεται την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης συνεχίζοντας τις επισκέψεις του ανά τη Στερεά Ελλάδα.


Συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη του Συνδυασμού του «Αλλάζουμε. Στην Καρδιά της Ελλάδας», ο Κώστας Μπακογιάννης, μετά την επίσκεψή του στον Ορχομενό την περασμένη εβδομάδα, προχωράει και σε άλλες πόλεις και περιοχές της Βοιωτίας.


Την Τετάρτη 26 Μαρτίου θα επισκεφθεί τη Λιβαδειά, όπου στις 12:10 θα συναντηθεί με το Μητροπολίτη και στις 12:40 θα επισκεφθεί την Εστία Μητέρας. Στη 13.30 θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Αλιάρτου, όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και με φορείς της περιοχής. Στις 14.15 θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και θα συναντηθεί με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, κ. Κώστα Ρουσόπουλο. Στις 14.40 θα ξεναγηθεί από το Δήμαρχο Αλιάρτου στους Κήπους Αλιάρτου. Στις 18.30 θα συναντηθεί με πολίτες της Αλίατρου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Άσκρη, το Νεοχώρι, το Λεοντάρι, τις Θεσπιές και το Μαυρομάτι.

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου θα επισκεφθεί στις 9.00 την Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς. Στις 9.45 θα συναντηθεί με τον Αντικαρκινικό Σύλλογο και στις 11.00 με τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς. Στις 12.30 θα επισκεφθεί τη Θήβα όπου στο παλιό Δημαρχείο θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς και στις 14.00 θα συναντηθεί με πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...