Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Θηβαίων

Στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), υλοποιεί ως συμπράττων φορέας, δράσεις Κοινωνικού, Υγειονομικού, Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού χαρακτήρα, οι οποίες σχετίζονται άμεσα και άρρηκτα με τις ήδη υπάρχουσες δραστηριότητές της.

Οι ενέργειες που υλοποιούνται είναι οι εξής:

1) Tο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με τη λειτουργία έξι (6) δομών στο Δήμο Θηβαίων. Για την υλοποίηση της ενέργειας απασχολούνται ένας κοινωνικός επιστήμονας και μία νοσηλεύτρια

2) Δημιουργική απασχόληση παιδιών ΡΟΜΑ, σε συνεργασία με το Ιατροκοινωνικό Κέντρο Φροντίδας για τσιγγάνους Θήβας. Για την υλοποίηση της ενέργειας απασχολούνται ένας παιδαγωγός και ένας γυμναστής.

3) Δράσεις ενημέρωσης για θέματα δημόσιας υγείας, σε συνεργασία με το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής. Για την υλοποίηση της ενέργειας απασχολείται ένας διατροφολόγος/ διαιτολόγος.

4) Δημιουργική απασχόληση παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, σε συνεργασία με το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Για την υλοποίηση της ενέργειας απασχολείται ένας παιδαγωγός.

5) Τόνωση ενδιαφέροντος των δημοτών για την θεατρική και κινηματογραφική τέχνη, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό τμήμα της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. Για την υλοποίηση της ενέργειας απασχολούνται, ένα άτομο ειδικότητας Δημοσίων σχέσεων/Επικοινωνίας και δύο άτομα ειδικότητας Διοικητικών Γραμματέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...