Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Έπιασαν τον ένα δράστη της ληστείας σε παντοπωλείο στην Τανάγρα

Εξιχνιάσθηκε, μετά από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε, από τρεις δράστες, τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε βάρος 45χρονου ιδιοκτήτη  παντοπωλείου στη Τανάγρα Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη στον Ορχομενό Βοιωτίας, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι τρεις ληστές είχαν μπει στο κατάστημα  45χρονου Πακιστανού και με την απειλή πιστολιού τον ανάγκασαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα είδη διατροφής.

Κατά την διάρκεια της ληστείας, ο 45χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ένας από τους δράστες τον χτύπησε, με την χειρολαβή του πιστολιού, στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 31χρονου δράστη και μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, εντοπίστηκε και συνελήφθη στον Ορχομενό Βοιωτίας.

Στη κατοχή του 31χρονου, βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρεθεί, κατά τη διάρκεια της ληστείας, από το παντοπωλείο και αποδόθηκε στον 45χρονο καταστηματάρχη.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη, στην περιοχή του Ορχομενού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, ένα κινητό τηλέφωνο και το Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην διάπραξη της ληστείας.

Ο 31χρονος ομολόγησε την πράξη του, ενώ όπως προέκυψε είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί όπλων. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των δύο συνεργών του δράστη, καθώς και για τη τυχόν συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων παρόμοιων  αξιόποινων πράξεων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...