Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Φθιώτιδα: Με αλυσίδες για Καρπενήσι και Παρνασσό - Κατολισθήσεις και ομίχλη στο Μπράλο

Διέκοψαν την κυκλοφορία στο δρόμο Ηράκλειας - Δαμάστα στην περιοχή της Λαμίας - Σε επιφυλακή για τον Σπερχειό Το χιόνι πέφτει από νωρίς το απόγευμα στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου. Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, από τον Τυμφρηστό και πάνω, μέχρι τη σήραγγα του Παύλου Μπακογιάννη (59ο - 65ο χλμ), η κίνηση γίνεται με αλυσίδες.

Με αλυσίδες επίσης διεξάγεται η κυκλοφορία από Αμφίκλεια προς Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, που επίσης το χιόνι πέφτει ασταμάτητα από 4:00΄ το απόγευμα.

Στον δρόμο προς Μπράλο έπεσαν βράχια, τα οποία απομακρύνθηκαν, ωστόσο οι κατολισθήσεις συνεχίζονται και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, αφού βρέχει καταρρακτωδώς και υπάρχει περιορισμένη ορατότητα λόγω ομίχλης.

Κατολισθήσεις σημειώθηκαν επίσης στη Δυτική Φθιώτιδα στον επαρχιακό δρόμο από Αρχάνι προς Τρίλοφο. Το μηχάνημα του Δήμου που πήγε να καθαρίσει τον δρόμο πήρε φωτιά από βραχυκύκλωμα, ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, αφού απομακρύνθηκε έγκαιρα ο χειριστής.

Τέλος διεκόπη από την τροχαία Λαμίας η κυκλοφορία στο δρόμο Ηράκλειας - Δαμάστας, από υπερχείλιση χειμάρρου, ενώ σε επιφυλακή είναι οι αρχές για τον Σπερχειό, ο οποίος έχει φουσκώσει και για μια ακόμη φορά απειλεί τις καλλιέργειες και τα καμποχώρια της Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...