Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Αποκριά με 120 μέτρα κοντοσούβλι στην Αμφίκλεια!


Μόνον όσοι βρέθηκαν επιτόπου και συμμετείχαν ποικιλοτρόπως στα δρώμενα, αισθάνθηκαν με όλες τους τις αισθήσεις την ευχαρίστηση που μπορεί να δώσει μια τόσο καλοκουρντισμένη γιορτή στηριγμένη ουσιαστικά στον συνολικό εθελοντισμό των κατοίκων, που σε μεγάλο αριθμό ήταν και χορηγοί, με αιχμή του δόρατος τους συλλόγους και μπροστάρηδες τους νέους

Έτσι ανάμεσα στην γαργαλιστική οσμή της τσίκνας από το "θρυλικό" πλέον κοντοσούβλι των 120m και την τερψιλαρύγγια γεύση του, άκουσαν και τραγούδησαν θαυμάσια παραδοσιακά τραγούδια, είδαν μεταξύ των άλλων και το αποκριάτικο άρμα των 100m made in Amfiklia, όπως και τους εξαιρετικούς Ελληνικούς χορούς των παιδιών του Χορευτικού Συλλόγου και ουσιαστικά ψηλάφισαν ζωντανή και βιωμένη από νέους ανθρώπους, την θαυμάσια τοπική παράδοση των ημερών. Καταστάσεις του τύπου "φαστ φουντ" και lifestyle, ήταν επιμελώς απούσες.

Σύμφωνα με το LamiaReport ο τοπικός Επιμορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών, πέτυχε απόλυτα και στην επισιτιστική! του αποστολή, αφού κατάφερε πολύ σύντομα και μεθοδικά να σερβίρει το κοντοσούβλι και τα υπόλοιπα εδέσματα σε μερίδες που άγγιξαν το αριθμό των 3500!!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...