Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Δήμαρχος Αλιάρτου: "Ψάχνω δεύτερη δουλειά..."

Δεύτερη δουλειά για να μπορέσουν να συντηρήσουν την οικογένεια τους ψάχνουν πλέον και οι δήμαρχοι, όπως αυτός της Αλιάρτου, Γιώργος Ντασιώτης.

"Ψάχνω για δεύτερη δουλειά. Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο ή όχι. Δεν με αφορά όμως. Έχω δύο γιους που σπουδάζουν, πληρώνω δύο ενοίκια και το σπίτι που μένω. Με τα 900 ευρώ που παίρνω από 1η Ιανουαρίου ως δήμαρχος, δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε τίποτα απ' αυτά" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ντασιώτης κατά την παρουσία του σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας.

Και πρόσθεσε: "Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να συνομιλούμε με ανθρώπους, οι οποίοι, αν δεχτούμε ότι ο μισθός ανταποκρίνεται στη σοβαρότητα των καθηκόντων, θεωρούν σπουδαιότερο το έργο του νεροκουβαλητή της Βουλής, που το μόνο του χρέος είναι να μεταφέρει το ποτήρι από το κυλικείο στο έδρανο και το μόνο προσόν είναι ότι είναι συγγενής ή δικό τους παιδί γι' αυτό και αμείβεται με 3.000-3.500. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε εμείς να συνομιλούμε με αυτούς τους ανθρώπους ή κατά πόσο θα μας πάρουν σοβαρά αυτοί οι άνθρωποι. Θεωρώ λοιπόν ότι πρόκειται για έναν πόλεμο".

Πηγή: lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...