Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Βοιωτία: Διαμαρτυρία 750 χιλιομέτρων - ''Θα πάω με τα πόδια στην Αλεξανδρούπολη''!

Ο νέος αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου θα διανύσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας πεζός 750 χιλιόμετρα ''όσα και τα ευρώ που μας έκοψαν'' - Αφετηρία η Λειβαδιά και τελικός προορισμός η Αλεξανδρούπολη...

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θα διαμαρτυρηθεί ο αντιπρόεδρος του εργατικού κέντρου της Λιβαδειάς κος Παναγιώτης Οικονόμου απέναντι στην ηγεσία της ΓΣΕΕ και της πολιτικής που αυτή ακολουθεί στα προβλήματα των εργαζομένων.

Ο νέος αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου θα διανύσει πεζός 750 χιλιόμετρα και όπως σχολιάζει ο ίδιος στο ThrakiToday.com «θα διανύσω με τα πόδια 750 χιλιόμετρα, όσα και ο βασικός μισθός που μας στέρησαν». Ήδη ο κος Οικονόμου βρίσκεται στον δρόμο προς την Αλεξανδρούπολη, όπου αναμένεται να φτάσει σε περίπου δύο εβδομάδες για να δώσει το παρών στο συνέδριο της ΓΣΕΕ που θα διεξαχθεί εκεί για την εκλογή νέας διοίκησης.

«Είχα πει ότι εάν εκλεγώ θα ανέβω στην Αλεξανδρούπολη με τα πόδια για να διαμαρτυρηθώ για τη ΓΣΕΕ που τα τελευταία χρόνια δεν έκανε τίποτα για το εργατικό κίνημα» εξηγεί ο ίδιος για να συμπληρώσει πως «δεν επιτρέπεται πρώην πρόεδροι της ΓΣΕΕ να ψηφίζουν αντιεργατικούς νόμους. Δεν είναι άσχημο να έχουν οι εργαζόμενοι εκπροσώπους στη Βουλή αλλά αυτοί πρέπει να λειτουργούν με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων».

Στην προσπάθεια του αυτή ο κος Οικονόμου βρίσκει στο πλευρό του, όπως σημειώνει ο ίδιος, εργαζόμενους και επιχειρηματίες των περιοχών που επισκέπτεται πεζός, οι οποίοι και προθυμοποιούνται να τον στηρίξουν τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά. «Οι εργαζόμενοι μπορούν να τα αλλάξουν όλα. Η πράξη μου αυτή είναι ένας συμβολισμός τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο» καταλήγει ο κος Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...