Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Εξάρθρωση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών στη Θήβα

Τρεις αλβανοί ρομά συνελήφθησαν χθες σε οικισμό στη Θήβα, ως μέλη σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά σε χρήστες στην περιοχή. Επίσης, συνελήφθησαν ένας 30χρονος ημεδαπός ρομά και μία 35χρονη ημεδαπή ρομά, καθώς και ένας 72χρονος.

Οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες, 28, 21 και 20 ετών, οι οποίοι είναι αδέλφια, κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Επιπλέον ο 21χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Όσον αφορά στον 30χρονο, τον 72χρονο και την 35χρονη, κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών, τα οποία προμηθεύτηκαν από τα μέλη της σπείρας. Επιπλέον ο 30χρονος κατηγορείται και για απόπειρα κλοπής σε σπίτι στη Θήβα.

Χθες το πρωί ο 30χρονος εντοπίστηκε να κινείται πεζός κοντά στη σιδηροδρομική γραμμής της Θήβας και, προσαγόμενος στο Τμήμα Ασφαλείας, παραδέχτηκε ότι πριν λίγη ώρα είχε προμηθευτεί μικροποσότητα ηρωίνης από τα τρία μέλη της σπείρας και είχε κάνει χρήση εντός του οικισμού.

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν να εξέρχονται από τον οικισμό ο 72χρονος και η 35χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν, επειδή βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση στον οικισμό, όπου και συνελήφθησαν οι τρεις αλβανοί ρομά.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα στιλέτο με υπολείμματα ηρωίνης, ένα σπαθί, 1.225 ευρώ, 28 κινητά τηλέφωνα και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...