Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Φυγόποινος διακινούσε λαθραία τσιγάρα και χασίς

Φυγόποινος και μάλιστα δυο φορές ήταν ένας 63χρονος που συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, ενώ προσπαθούσε να πουλήσει 15 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης αλλά και… χασίς!


Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που του έκαναν έλεγχο, βρήκαν στις τσέπες του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι και του έβαλαν χειροπέδες.


Στο τμήμα, διαπίστωσαν ακόμη ότι σε βάρος του 63χρονου εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης δύο μηνών για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. που του είχε επιβληθεί στις 30 Οκτωβρίου 2007 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και άλλη μια ποινή φυλάκισης δύο μηνών για εξύβριση με λόγο και έργο κατά εξακολούθηση στην οποία καταδικάστηκε στις 30 Νοεμβρίου 2011 από το ίδιο δικαστήριο!

Ο 63χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών  κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και λαθρεμπορίας, ενώ τα λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το ελληνικό Δημόσιο.

Έχοντας μαζί του μία σακούλα η οποία περιείχε 67 πακέτα με τσιγάρα που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, περιφερόταν πεζός στην περιοχή της Θήβας ένας 28χρονος Πακιστανός. Όμως, τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφαλείας που βρήκαν το παράνομο εμπόρευμα κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...