Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Συνελήφθη 36χρονος πιστολέρο στη Θήβα

Άντρες της Ασφάλειας Θήβας θεώρησαν ύποπτο και σταμάτησαν για έλεγχο έναν 36χρονο άντρα το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιουλίου, στη Θήβα, για να αποκαλυφθεί ότι επρόκειτο για πιστολέρο!
Ο εντοπισμός του απότους αστυνομικούς έγινε στο δάσος Μοσχοποδίου και μετά από σωματική έρευνα βρέθηκανμέσα σε τσαντάκι μέσης, που είχε πάνω του, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 12φυσίγγια κρότου, ένα αναισθητικό σπρέι και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, ταοποία κατασχέθηκαν.

Μετά από έρευνα πουπραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 36χρονου, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού,βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, ένα  περίστροφο, 376 φυσίγγια διαφόρων τύπων, δύο θήκεςμέσης για πιστόλι και μία  διπλή θήκηταχυγεμιστήρων για περίστροφο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εξοπλισμός αυτός παραπέμπει σεεπαγγελματία χρήστη όπλων, αφού τέτοιο εξοπλισμό διαθέτουν μόνο οι αστυνομικοίκαι μάλιστα ειδικών υπηρεσιών.
Για την υπόθεση ενεργείταιπροανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο 36χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε τοπρωί της Τρίτης 17 Ιουλίου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...