Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Βοιωτία: Άγρια καταδίωξη σε δύο νομούς για τη σύλληψη τσιγγάνου διαρρήκτη!

Ο δράστης έδειχνε να μην το βάζει κάτω με τίποτα, αλλά το ίδιο συνέβαινε και με τους αστυνομικούς...

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα (23-07-2012) όταν ο δράστηςμπήκε από ανασφάλιστη είσοδο στο σπίτι 40χρονου, που έλειπε στη Θήβα. Μέσα σε λίγα λεπτά, αφαίρεσε 200€, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, που ήταν παρκαρισμένο στην αυλή του σπιτιού. Στη συνέχεια ο δράστης πήρε το αυτοκίνητο και έφυγε σαν κύριος.

Το θύμα όταν επέστρεψε στο σπίτι ενημέρωσε την αστυνομία και άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις του νομού, που έκαναν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ παράλληλα συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.


Αστυνομικοί της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. κατάφεραν να εντοπίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα το κλεμμένο αυτοκίνητο, που κινείτο στην περιοχή Δερβενοχωρίων Βοιωτίας και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο. Ο δράστης δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.
 
Ακολούθησε καταδίωξη, στο πλαίσιο της οποίας ο δράστης στην περιοχή της Χασιάς Αττικής, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς.
 
Ο 21χρονος συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο διαρρήκτης οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...