Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο Τ. Γέραλης γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Την Παρασκευή 27/1/12, πραγματοποιήθηκε διαδικασία για την ανασυγκρότηση της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδος, μετά το θάνατο του μέχρι τώρα γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής του Γιάννη Μπούρα.

Η συνεδρίαση έγινε στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Λαμία. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε κλιμάκιο από το τομέα οργανωτικού Κινήματος.

Με ομόφωνη απόφαση τους τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής εξέλεξαν για νέο Γραμματέα της, τον Τάσο Γέραλη.

Ο Τάσος Γέραλης μετέχει στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Αναπληρώτρια Γραμματέας είναι η Ρόζη Καραβά.

Panhellenic Socialist Movement
Image via Wikipedia
Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την εκλογή, ο Τ. Γέρλαης αναφέρει:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους συντρόφους μου, μέλη της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας , οι οποίοι ομόφωνα με ψήφισαν για Νέο Γραμματέα τους.

Η διαδικασία αυτή, έγινε λόγω του θανάτου του Γραμματέα, αείμνηστου Γιάννη Μπούρα, ο οποίος στην μακρόχρονη πολιτική του διαδρομή, με την στάση του τίμησε το ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Μπούρας μπήκε στο πάνθεον, μαζί με όλα εκείνα τα στελέχη, που από διαφορετικές θέσεις υπηρέτησαν το ΠΑΣΟΚ με σεμνότητα, με αγωνία και αγώνες. Δίδαξαν εμάς, ότι το όραμα μας, πρέπει να το υπηρετούμε με έργο, διαφάνεια και διαρκείς αγώνες .

Σήμερα δε, όσο ποτέ άλλοτε η χθεσινή απόφαση της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας στέλνει ένα μήνυμα. Μήνυμα ενότητας που εκφράζει την αγωνία μας για το μέλλον της Χώρας και της Δημοκρατικής Παράταξης.

Για το ΠΑΣΟΚ, αυτή την κρίσιμη περίοδο, ο δρόμος είναι η ενότητα με δημοκρατική, πολιτική και κοινή δράση , για να υπάρξουν προοδευτικές πολιτικές αρχές, με ιδεολογικό και πολιτικό λόγο, με προγραμματισμό και με σταθερή αναφορά στις κοινωνικές δυνάμεις.

Καλούμε τους ψηφοφόρους, τους φίλους, τα μέλη, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κι όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από τις ενστάσεις, να δώσουν την μάχη για αλλαγή πορείας, για να οδηγήσουμε την χώρα σε προοδευτική έξοδο από την κρίση".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...