Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΑΚΙ ΦΩΚΙΔΑΣ

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχο Περγαντά μία νέα απόφαση ένταξης για τη χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη  2007 - 2013» του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση αντιπλημμυρικών έργων στη θέση Καρπάκι του δρόμου από Άμφισσα προς Βίνιανη παραπλεύρως του χείμαρρου Σκίτσα και συνοδά έργα», συνολικού προϋπολογισμού 652.000,00 €.

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια του έργου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κατασκευή τοιχίου 270 περίπου μέτρων και η αποκατάσταση της ασφαλτόστρωσης για το ίδιο μήκος.

Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε: «Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση με το ποσό των 652.000,00 €, προκειμένου να υλοποιηθεί ένα σημαντικό έργο για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων στη θέση Καρπάκι του Δήμου Δελφών», ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Ολοκληρώνουμε με ταχείς ρυθμούς την αξιολόγηση των προτάσεων των Δήμων και εντάσσουμε έργα με τα οποία στοχεύουμε τη συνολική αναβάθμιση της Στερεάς Ελλάδας. Η πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων αποτελεί βασικό μέλημα για εμάς και κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία, την ποιότητα ζωής και την περιουσία των πολιτών της Περιφέρειάς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...