Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Καφέδες και αναψυκτικά έπιναν οι Αλβανοί δραπέτες σε σπίτι στη Ναυπακτία

Μια «ανάσα» από τον εντοπισμό της συμμορίας των Αλβανών που δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων φαίνεται πως βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ, η οποία έχει επικεντρώσει τις έρευνες της σε ένα γεωγραφικό τρίγωνο μεταξύ Φωκίδας και Αιτωλοακαρνανίας με σκοπό να τους εξαντλήσει και να τους φέρει στο «σημείο μηδέν».

Η αστυνομία, πιστεύει ότι η συμμορία του Μάριον Κόλα, βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό τρίγωνο στη Φωκίδα και ερευνά κατοικίες που ήταν κλειστές για καιρό, στάνες και άλλα μέρη στα οποία θα μπορούσαν να βρουν καταφύγιο οι εγκληματίες.

Οπως υποστηρίζει το newsit, το Σάββατο οι Αλβανοί δραπέτες βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε σπίτι που βρίσκεται στο Τείχιο Δωρίδος. Πρόλαβαν να φύγουν πριν γίνουν αντιληπτοί από αστυνομικούς, που αργότερα όταν μπήκαν μέσα βρήκαν αποτσίγαρα και κουτάκια από αναψυκτικά που έπιναν οι δραπέτες.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ, αναφέρουν ότι οι κακοποιοί ενδεχομένως να έχουν στρατιωτική εκπαίδευση καθώς μέχρι τώρα έχουν αποφύγει να γίνουν αντιληπτοί τόσο από τους κατοίκους των γύρω περιοχών, όσο και από τις θερμικές κάμερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...