Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Το υπουργείο είναι γραφικό λένε αγανακτισμένοι οι σωφρονιστικοί του Δομοκού

Θέμα ημερών είναι πλέον να λειτουργήσει ως υψίστης ασφαλείας η φυλακή του Δομοκού και στο άκουσμα της είδησης οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι εκτός εαυτού.


Το υπουργείο είναι γραφικό δηλώνει στο STAR o πρόεδρος τους Γιώργος Γκίζας που τονίζει πως τόσο οι ίδιοι, όσο και ο διευθυντής του καταστήματος δεν έχουν ενημερωθεί.


Δεν θα έπρεπε να καλέσουν τον διευθυντή, να τον ρωτήσουν για τα προβλήματα που έχει η φυλακή, αναρωτιέται αγανακτισμένος.


Επίσης ο κύριος Γκίζας δηλώνει πως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν έχουν πάρει 5 χιλιάδες ρεπό, ενώ μέσα στη φυλακή στοιβάζονται 700 κρατούμενοι.

Επιτίθεται επίσης στους βουλευτές της Φθιώτιδας που τάσσονται υπέρ της μετατροπής της φυλακής.
Έχουν έρθει ποτέ στο Δομοκό; ξέρουν πως δουλεύουμε; Πως λένε ναι σε αυτή την εξέλιξη προσθέτει.

Ωστόσο μια νέα διάσταση στο θέμα έδωσε από το ΒΗΜΑ για όλους ο δικηγόρος Γιώργος Δούμας αναφέροντας ότι η μετατροπή των φυλακών σε υψίστης ασφαλείας θα πολλαπλασιάσει και το πρόβλημα απονομής της δικαιοσύνης μιας και ο δικηγορικός σύλλογος δεν άσκησε τις πιέσεις που έπρεπε με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία και να μην αυξηθεί ο αριθμός των εισαγγελικών λειτουργών. Με την μετατροπή των φυλακών ο μοναδικός εισαγγελέας θα πρέπει να ασχολείται και με τις συγκεκριμένες υποθέσεις.


Αγανακτισμένοι οι σωφρονιστικοί υπαλληλοι του... από LAMIASTARGR
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...