Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Περγαντάς: Σκληρή επίθεση στον Ευαγ. Βενιζέλο

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευαγ. Βενιζέλο κάνει ο Περιφερειάρχης κ. Κλ. Περγαντάς με απάντηση που δίνει σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας.


Ο Κλ. Περγαντάς αναφέρει συκεκριμένα:

"Το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου για λόγους απολύτως ψευδείς και συκοφαντικούς αποφάσισε να μην έχει καμία πολιτική σχέση μαζί μου .


Είναι προφανές, ότι η απόφαση αυτή αποτελεί ύψιστη πολιτική τιμή για μένα αφού ο κ. Βενιζέλος, με τη συμμετοχή του στην αντιπροεδρία της Κυβέρνησης, απαξίωσε πολιτικά θεσμούς , κοινωνία και βέβαια το ίδιο το ΠΑΣΟΚ το οποίο πλέον δεν ανιχνεύεται σε καμία δημοκοπική μέτρηση.

Είναι πασίγνωστο ότι για τη δουλειά μου και το ήθος μου η κοινωνία των πολιτών με τίμησε για πολλά χρόνια με ευρύτατες πλειοψηφίες που υπερέβαιναν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος επειδή οι δεσμοί μου με την μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι ακατάλυτοι και ουδείς μπορεί να τους διαγράψει με κομματικές ανακοινώσεις, είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι και να μάχομαι για την ανατροπή πολιτικών που ισοπέδωσαν δημοκρατικές κατακτήσεις και δικαιώματα πολλών δεκαετιών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...