Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ελάτε να περάσετε παραμυθένια Χριστούγεννα στο Καρπενήσι!

P1070524
Image by markoulita via Flickr
 Δήμος Καρπενησίου είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης του Χειμώνα. Φοράει τα γιορτινά του και γίνεται ακόμη πιο όμορφος. Ίσως για αυτό, να ευθύνονται τα χιονισμένα βουνά του, η μυρωδιά του καπνού από τα τζάκια, τα γραφικά χωριά του και κυρίως οι φιλόξενοι κάτοικοι…

Με τις «Γιορτές Χειμώνα», το Καρπενήσι προσκαλεί τον καθένα ξεχωριστά να γευτεί παραδοσιακά εδέσματα, να συμμετέχει σε εορταστικά διαδραστικά δρώμενα και πάνω απ’ όλα να παραμείνει όρθιος στο μεγάλο παγοδρόμιο που θα στηθεί για ένα μήνα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Αξέχαστες χριστουγεννιάτικες διακοπές, ιδανικές για όλους όσοι θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα και να γιορτάσουν με την αυθεντικότητα της ευρυτανικής φιλοξενίας: ξεκούραση, εναλλακτικές δραστηριότητες, καλό φαγητό, εξορμήσεις στα χωριά μας και την πανέμορφη ευρυτανική φύση, σκι και ζεστή σοκολάτα στο Χιονοδρομικό μας Κέντρο αλλά και πολλή διασκέδαση, περιμένουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Δήμου μας. Φέτος το Χειμώνα, το Καρπενήσι και τα χωριά μας σας περιμένουν… για μοναδικές χριστουγεννιάτικες απολαύσεις.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...