Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: ΟΡΕΙΝΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑ, MARAVEYAS ILEGAL ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ


Ελάτε να περάσετε τις Απόκριες στο Καρπενήσι!

Ο Δήμος Καρπενησίου έχει οργανώσει αξέχαστες αποκριάτικες διακοπές, ιδανικές για όλους όσοι θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα και να γιορτάσουν με την αυθεντικότητα της ευρυτανικής φιλοξενίας: ξεκούραση, εναλλακτικές δραστηριότητες, καλό φαγητό, εξορμήσεις στην πανέμορφη ευρυτανική φύση και τα χωριά αλλά και πολύ διασκέδαση περιμένουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Δήμου μας.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, θα μπείτε από νωρίς στους αποκριάτικους ρυθμούς. Σκι στο Βελούχι, τσάι του βουνού στα μικρά καφέ της πόλης και των χωριών μας, καλό φαγητό στις παραδοσιακές ταβέρνες. Το βράδυ η μουσική και ο χορός θα συνεχιστούν αμείωτα στα μπαράκια της πόλης.

Την Κυριακή της Αποκριάς (26 Φεβρουαρίου), θα απολαύσουμε όλοι μαζί τους καρναβαλιστές μας στη μεγαλύτερη έως σήμερα Αποκριάτικη Παρέλαση.

Μετά το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, θα ξεκινήσει ένα μοναδικό street party, με τους Maraveyas Ilegál να γεμίζουν με τις μουσικές τους το κέντρο της πόλης. Ζεστό κρασί, τσίπουρο και ντόπιοι μεζέδες θα συνοδεύουν τη μουσική, δίνοντας σε όλους μπόλικη ενέργεια για χορό και αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Την Καθαρά Δευτέρα (27 Φεβρουαρίου), θα ανακαλύψουμε ποιός μπορεί να πετάξει ψηλότερα τον χαρταετό που θα του χαρίσει ο Δήμος μας. Στο Καρπενήσι, τον Φουρνά αλλά και το Άγιο Νικόλαο ζεστή λαγάνα, σαρακοστιανές λιχουδιές, ντόπιο κρασί, ζωντανή παραδοσιακή μουσική θα περιμένουν όλους μας για ένα παραδοσιακό ευρυτανικό γλέντι.

Φέτος τις απόκριες πάρτε τα… βουνά και διασκεδάστε εναλλακτικά στο Καρπενήσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...