Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Βοιωτία: Τον τρόμο έζησαν δυο οικογένειες από οπλισμένους κακοποιούς

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τη νύχτα δυο οικογένειες στο Δήλεσι και στην Τανάγρα Βοιωτίας.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11.00΄το βράδυ όταν οι 3 κακοποιοί με την απειλή όπλων έκλεψαν από τον Ωρωπό ένα αυτοκίνητο μάρκας Ford Mondeo.

Μια ώρα αργότερα γύρω στα μεσάνυχτα οι δράστες μπήκαν σε σπίτι στο Δήλεσι. Το ζευγάρι που κοιμόταν ανυποψίαστο ξύπνησε και αντίκρισε δυο κουκουλοφόρους με τα πιστόλια πάνω από τα κεφάλια τους. Οι δυο ληστές ασκώντας σωματική βία πήραν 140 ευρώ από την τσάντα της γυναίκας και ένα κινητό.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο κλεμμένο Ford που τους περίμενε ο τρίτος συνεργός και εξαφανίστηκαν.

Ο επόμενος στόχος των 3 κακοποιών ήταν ακόμη ένα σπίτι, αυτή τη φορά στην Τανάγρα.

Έτσι λίγη ώρα αργότερα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο που σταμάτησε έξω από το σπίτι του και λίγα λεπτά αργότερα είδε κάποιον να προσπαθεί να παραβιάσει την μπαλκονόπορτα. Ο ιδιοκτήτης αντέδρασε και συνεπλάκη με τον κακοποιό. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο ληστής χτύπησε στο κεφάλι με μεγάλο γαλλικό κλειδί τον ιδιοκτήτη την ώρα της συμπλοκής και τον τραυμάτισε.
Ταυτόχρονα είχαν βγει στο μπαλκόνι τρομαγμένες η γυναίκα του και η κόρη του προσπαθώντας να τον βοηθήσουν, ενώ ουρλιάζοντας καλούσαν σε βοήθεια τους γείτονες. Οι 3 δράστες αφού χτύπησαν και τις δυο γυναίκες τράπηκαν σε φυγή, αφού από τα ουρλιαχτά μάνας και κόρης σηκώθηκε στο πόδι όλη η γειτονιά.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, που έχει στη διάθεσή της μαρτυρίες και περιγραφές, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...