Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ανάστατοι οι γονείς στη Λαμία από τα φαινόμενα σχολικής βίας

Ζητούν έκτακτη γενική συνέλευση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων, καθώς επίσης και την ποινική.... δίωξη αυτών που ευθύνονται για τον άγριο ξυλοδαρμό μαθητών στο προχθεσινό επεισόδιο σε σχολική εκδρομή...

Το προχθεσινό βίαιο επεισόδιο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Λαμίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και καλεί όλους τους φορείς, αλλά κυρίως τους ίδιους τους γονείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Με επιστολή που απέστειλαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας του νομού Φθιώτιδας, στους Διευθυντές των σχολείων, αλλά και σε όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Λαμίας, ζητούν άμεσα να γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα της σχολικής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, στην επιστολή τους κάνουν λόγο για περιστατικό ακραίας βίας μεταξύ ανηλίκων και καλούν τον Εισαγγελέα να παρέμβει.
Ζητούν επίσης από τους Διευθυντές του 1ου και 4ου Γυμνασίου να λάβουν ειδική μέριμνα για να μην υπάρξει συνέχεια, αφού γίνεται λόγος και για απειλές μέσω διαδικτύου εναντίον μαθητών.

"Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι η έξαρση της βίας έχει καταστεί καθημερινό φαινόμενο στα σχολεία με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών μας", αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους οι γονείς.
LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...