Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΚΑΤ αίθουσες διδασκαλίας για το Ειδικό ΕΠΑΛ Χαλκίδας

Η βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση της Υπουργoύ Παιδείας στο αίτημα για έγκριση επιχορήγησης από τον Ο.Σ.Κ. προς τον Δήμο Χαλκιδέων, ώστε να γίνει η προμήθεια 6 προκατασκευασμένων αιθουσών ελαφρού τύπου και 4 επίσης «προκάτ» χώρων υγιεινής, συνολικού προϋπολογισμού 130.000 Eυρώ (90.000 + 40.000), για τις ανάγκες διδασκαλίας του Ειδικού ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

Επειδή ο κεντρικός διαγωνισμός του Ο.Σ.Κ. για την τακτική προμήθεια προκατασκευασμένων αιθουσών που θα κάλυπταν τις στεγαστικές ανάγκες των σχολείων πανελλαδικά έχει σταματήσει λόγω ενστάσεων από ενδιαφερόμενους προμηθευτές, τα επείγοντα αιτήματα αντιμετωπίζονται με επιχορήγηση του Ο.Σ.Κ. προς τους Δήμους ύστερα από έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, για την κάλυψη τέτοιων αναγκών τους.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, δηλαδή την επιχορήγηση προς τον Δήμο Xαλκιδέων και με βάση την εγκριτική υπουργική απόφαση, επιλύεται η συγκεκριμένη ανάγκη για το Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Χαλκίδας, το οποίο είναι σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑ) διαβαθμισμένη στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

H κ. Περλεπέ υπογραμμίζει ότι πρέπει να καλυφθούν και οι άλλες τέτοιες έκτακτες και άμεσες ανάγκες στο νομό και προς αυτή την κατεύθυνση καταβάλλει κάθε προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...