Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Art Campus: Δελφικές μουσικές συναντήσεις

Ένα χρόνο μετά το πρώτο Art Campus που πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς τον Ιούλιο του 2012, ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής» συνεχίζουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Το φετινό Art Campus θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 8-14 Ιουλίου 2013 στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών (επισκεφθείτε τη σελίδα εδώ) που βρίσκεται σε ένα ενιαίο προστατευμένο χώρο μέσα στη φύση και διαθέτει σύγχρονες υποδομές με αίθουσες, συνεδριακό κέντρο, εκθεσιακό χώρο, ξενώνα, χώρο σίτισης και υπαίθριο θέατρο 1.000 θέσεων. 

Στο Art Campus 2013 θα διοργανωθεί ένα Μasterclass Λυρικού Τραγουδιού και ένα Masterclass Μουσικής Δωματίου στα οποία θα διδάξουν διακεκριμένοι καθηγητές διεθνούς επιπέδου. Στα Masterclasses καλούνται να συμμετάσχουν νέοι ταλαντούχοι απόφοιτοι ωδείων και τελειόφοιτοι σπουδαστές, που θα επιλεγούν κατόπιν ακρόασης 

Στο Masterclass Λυρικού Τραγουδιού θα διδάξει Όπερα και Ληντ η διάσημη σοπράνο Marlis Petersen. 

Στο Masterclass Μουσικής Δωματίου θα διδάξει ο Χάρης Δημαράς, σολίστ και καθηγητής πιάνου και μουσικής δωματίου στο πανεπιστήμιο Ithaca College της πολιτείας της Νέας Υόρκης. 

Στο Art Campus θα συμμετάσχει επίσης η CAMERATA JUNIOR - Ορχήστρα Νέων του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, την οποία διδάσκει και διευθύνει ο βιολονίστας και εξάρχων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Δημήτρης Σέμσης. 

Παράλληλα με τα Masterclasses, οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε μουσικά εργαστήρια, συναυλίες και άλλες κοινές δραστηριότητες. 

Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής προσφέρει δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες τα δίδακτρα, τη διαμονή σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια στο ΕΠΚεΔ, πλήρη διατροφή και τα έξοδα μετακίνησης με πούλμαν από την Αθήνα προς τους Δελφούς μετ’ επιστροφής. 

Σε όλους τους τακτικούς σπουδαστές θα απονεμηθούν Διπλώματα συμμετοχής.

Το Art Campus γίνεται ξανά με την ευγενική χορηγία της Οικογένειας Γεωργίου Π. Λιβανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...