Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η Θύρα 7 Θήβας ενισχύει το κοινωνικό παντοπωλείο

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2013 έγιναν τα εγκαίνια του νέου χώρου του συνδέσμου της Θύρας 7 Θήβας, στην οδό Επανεινώνδα 71, όπου το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Σπύρος Νικολάου.

Στο κάλεσμα της Θύρας 7 Θήβας για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας, πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και μαζί τις κοινωνικές τους ευαισθησίες.

Η Θύρα 7 Θήβας σε ανακοίνωσή της τονίζει:

"Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ρούχα και τρόφιμα για τους άπορους συμπολίτες μας, τα οποία και παραδόθηκαν στον δήμαρχο κ. Σπύρο Νικολάου και την υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια.

Η Θύρα 7 Θήβας πιστή σε αυτό που έχει ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια, για μια ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.

Η προσπάθεια ενίσχυσης του παντοπωλείου θα συνεχιστεί και υποσχόμαστε ότι και στο μέλλον θα είμαστε παρόντες σε κάθε παρόμοια ενέργεια που θα αναδεικνύει το ήθος του συνδέσμου και ταυτόχρονα θα έχει θετικά οφέλη στην τοπική κοινωνία.

ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...