Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Καρπενήσι: «Φέρτε ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά σας στο χιόνι»

Σε ένα πολυήμερο φεστιβάλ στις ασπρισμένες βουνοκορφές της χώρας, με εκπλήξεις, διασκεδαστικά events και προσφορές κυρίως για τους πιτσιρικάδες σκιέρ, αναμένεται να μετατραπεί η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (20 Ιανουαρίου) και στα ελληνικά χιονοδρομικά κέντρα.

«Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι» είναι το σύνθημα της καμπάνιας της διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FSI), που προσκαλεί τους γονείς και τους λιλιπούτειους σκιέρ να απολαύσουν «ένα ταξίδι εξερεύνησης στον μαγικό κόσμο του χιονιού». Σύμφωνα με τη διεθνή Ομοσπονδία Χιονοδρομίας, η Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού καθιερώθηκε το 2007 ως ετήσια εκδήλωση προκειμένου... οι αρχάριοι του αθλήματος, τα παιδιά και οι οικογένειές τους να μυηθούν στα μυστικά της κατάβασης από τις λευκές βουνοπλαγιές!

Το Καρπενήσι συμμετέχει στη γιορτή και προσφέρει δωρεάν μεταφορά από Αθήνα και Λαμία στο Βελούχι για οικογένειες που έχουν ένα , τουλάχιστον, παιδί έως 12 χρόνων,ελεύθερη την είσοδο αλλά και ελεύθερη την ενοικίαση εξοπλισμού στα παιδιά 5-12 ετών, ενώ  διοργανώνονται δωρεάν μαθήματα σκι.

Αγώνες με έλκηθρα, διαγωνισμός κατασκευής χιονάνθρωπου, χιονοπόλεμος κ.α.

Από 21 - 25 Ιανουαρίου 2013 δωρεάν εκδρομή και κάρτα lift στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Καρπενησίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...