Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Εκτός των προγραμμάτων απασχόλησης οι άνεργοι και οι επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας

Επειδή η Περιφέρειά μας στα χαρτιά εμφανίζεται αναπτυγμένη και ευημερούσα! Επιστολή στον υπουργό Εργασίας έστειλε το Επιμελητήριο Βοιωτίας διαμαρτυρόμενο για τον αποκλεισμό  των ανέργων και των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας από προγράμματα απασχόληση που προβλέπουν την επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων.

Ως δικαιολόγηση της άδικης αυτής εξαίρεσης των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εμφανίζεται πάλι η εξαιρετικά λανθασμένη πολιτική, που παρουσιάζει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναπτυγμένη και διατελούσα σε ευημερία, κατατάσσοντας την στις Περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου (στόχου 2).

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας διαμαρτύρεται έντονα διότι δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη για αναζήτηση άλλης ισοδύναμης χρηματοδότησης, εθνικής ή κοινοτικής, για τους άνεργους νέους και τις επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας, όπως είχε προταθεί σε παλιότερη παρέμβαση για το ίδιο θέμα.

Την επιστολή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κατέθεσαν ως αναφορά στη Βουλή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, Βασίλης Κυριακάκης και Γιάννης Σταθάς, οι οποίοι καλούν τον αρμόδιο υπουργό να απαντήσει.

egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...