Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Περιοδεία Κ. Μπακογιάννη στη Βοιωτία την Παρασκευή

Ο κ. Μπακογιάννηςθα βρεθεί στις 9.30 στο Δημαρχείο Θήβας, όπου και θα συναντηθεί με το δήμαρχο Σπύρο Νικολάου ενώ στη συνέχεια θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων και πολίτες.

Επίσκεψη στη Θήβα και τη Λιβαδειά θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.


Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Μπακογιάννης θα βρεθεί στις 9.30 στο Δημαρχείο Θήβας, όπου και θα συναντηθεί με το δήμαρχο Σπύρο Νικολάουμ ενώ στη συνέχεια θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων και πολίτες.

Στη 13.30 θα επισκεφθεί το κτήριο της Αντιπεριφέρειας Βοιωτίας στη Λιβαδειά, όπου θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Γεώργιο Μουλκιώτη και τη θεματική αντιπεριφερειάρχη, Φανή Παπαθωμά.

Στις 15:00, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Λιβαδειάς, προκειμένου να συναντήσει το δήμαρχο, Νίκο Παπαγγελή και στις 16.00, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς. Ακολούθως θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...