Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Θήβα: Τους έπιασαν να κρύβουν όπλο σε αγρόκτημα

Οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τον 27χρονο Αλβανό και τρεις Πακιστανούς ηλικίας 28, 26 και 25 χρόνων, να κινούνται ύποπτα μέσα στο χώρο μιας εγκαταλελειμμένης γεώτρησης


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση της Ασφαλείας Θηβών που διερευνά τι έκαναν ή τι είχαν σκοπό να κάνουν τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ενώ έκρυβαν ένα όπλο σε αγρόκτημα στην περιοχή του Καναβαρίου.


Οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τον 27χρονο Αλβανό και τρεις Πακιστανούς ηλικίας 28, 26 και 25 χρόνων, να κινούνται ύποπτα μέσα στο χώρο μιας εγκαταλελειμμένης γεώτρησης. Αφού τους ακινητοποίησαν, ερεύνησαν το χώρο και βρήκαν κάτω από τη ρίζα ενός δέντρου έξω από το κτίσμα ένα πιστόλι κρότου με δέκα φυσίγγια διαμετρήματος 0,22 magnum στη γεμιστήρα του!

Οι αλλοδαποί κράτησαν τα στόματά τους κλειστά και δεν αποκάλυψαν σε τι θα χρησιμοποιούσαν το παράνομο όπλο. Διαπιστώθηκε, όμως, ότι όλοι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα ενώ ο Αλβανός είναι καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών και είχε απελαθεί στις 6 Φεβρουαρίου πέρυσι με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας! Προς το παρόν, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών για παράνομη οπλοκατοχή, όσο ερευνάται αν εμπλέκονται σε άλλες παρανομίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...