Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Λιβαδειά: Δεν κατάφερε να το σκάσει ο κλέφτης

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τον κατάλαβε και η αστυνομία τον συνέλαβε λίγο αργότερα - Τα χρήματα που έκλεψε επεστράφησαν στον 54χρονο


Βρήκε ανοιχτή την πόρτα ενός σπιτιού στη Λιβαδειά και μπήκε σαν… κύριος ένας 19χρονος τσιγγάνος! Όμως, τη στιγμή που το έβαζε στα πόδια έχοντας αρπάξει ένα μικρό χρηματικό ποσό, έγινε αντιληπτός από τον 54χρονο ιδιοκτήτη και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.


Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις στην περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν το νεαρό δράστη, που προσήχθη στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας. Εκεί αναγνωρίστηκε από το θύμα του, συνελήφθη και στις τσέπες του βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον 54χρονο.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθούν και άλλες κλοπές που τυχόν έχει διαπράξει.


*** Από τον περασμένο Οκτώβριο αναζητούσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών τον δράστη της κλοπής που είχε γίνει στο παντοπωλείο ενός 53χρονου και τελικά κατάφεραν να την εξιχνιάσουν. Σε βάρος ενός 44χρονου Πακιστανού σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ενός άγνωστου συνεργού του που είχε απασχολήσει το θύμα δίνοντάς του την ευκαιρία να κλέψει 500 ευρώ από το ταμείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...