Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Συνεδριάζει με 14 θέματα, το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 7μιση το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας. Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου και η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει 14 θέματα, τα οποία είναι τα εξής:
1. Αποδοχή της απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο : «Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 05 «Αειφόρος Ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στη Στερεά Ελλάδα» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα - Ήπειρος 2007-2013».
2. Έγκριση Κανονισμού Κοινοχρήστων Χώρων.
3. Λήψη απόφασης για τον Καθορισμό των Τελών Χρήσης Κοινοχρήστων Χώρων.
4. Έγκριση χορήγησης αδειών εκμετάλλευσης περιπτέρων.
5. Καθορισμός χώρου στάθμευσης των οχημάτων των κατόχων αδειών ΤΑΞΙ με έδρα το Καπαρέλλι.
6. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων στην Επιτροπή καταλληλότητας στέγασης σχολικών μονάδων.
7. Έγκριση της υπ’αριθ. 2/2012 απόφασης του Τοπ.Σ/λίου της Τοπ.Κοινότητας Ξηρονομής περί παραχώρησης χώρου στο Σύλλογο Ξηρονομαίων.
8. Διαγραφή βεβαιωμένων εσόδων από καταλόγους ύδρευσης της Δ.Ε. Θίσβης Δ.Θηβαίων.
9. Καθορισμός επιδόματος υπαλλήλων ΟΤΑ πρώτου βαθμού του Κράτους, εκ των εσόδων από τα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών που εισπράχθηκαν κατά τα έτη 2009-2010 του Δήμου Θηβαίων.
10. Καθορισμός επιδόματος υπαλλήλων ΟΤΑ πρώτου βαθμού του Κράτους, εκ των εσόδων από τα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών που εισπράχθηκαν κατά το έτος 2010 της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων του Δήμου Θηβαίων.
11. Καθορισμός επιδόματος υπαλλήλου ΟΤΑ πρώτου βαθμού του Κράτους, εκ των εσόδων από τα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών που εισπράχθηκαν κατά τα έτη 2009-2010 της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών του Δήμου Θηβαίων.
12. Λήψη απόφασης για την παράταση εργασιών για το έργο : «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Αγ.Τριάδα».
13. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών στον κ. Σεραφείμ Κατσέλη του Κων/νου, κάτοικο Τ.Κ. Νεοχωρακίου του Δ.Θηβαίων.
14.Λήψη απόφασης για την απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Αντιγόνης σε μήκος 2,5 μέτρων μπροστά από την είσοδο – έξοδο παρόδιας ιδιοκτησίας του κ. Αναδιώτη Λουκά (σχετ. η υπ’αριθ. 59/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...