Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Η παρουσίαση των πολιτικών θέσεων της Αριστερής Παρέμβασης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Μαρτίου στη Λαμία με μεγάλη επιτυχία η εναρκτήρια εκδήλωση του περιφερειακού σχήματος της Αριστερής Παρέμβασης στη Στερεά Ελλάδα. 




Συμμετείχαν σύντροφοι και συναγωνιστές από τη Λαμία, τη Λιβαδειά, τη Θήβα και τη Χαλκίδα, ενώ η αίθουσα γέμισε από τον κόσμο που ήρθε να συμμετάσχει στην παρουσίαση.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο υπ. περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Βασίλης Ζούμπος και ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Χρόνης Βάρσος, ενώ τοποθετήσεις έκαναν και οι σύντροφοι που ήρθαν από τους άλλους Νομούς της Περιφέρειας. 

Οι ομιλητές τόνισαν πως οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια κεντρική πολιτική μάχη και πως τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και της αντιδραστικής και αντιδημοκρατικής μεταρρύθμισης του Καλλικράτη, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν αποκομμένα από την οικονομική ύφεση, τη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση που έχουν επιβάλλει στο λαό τα μνημόνια της συγκυβέρνησης, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ.

Παρουσιάστηκαν οι κεντρικοί πολιτικοί άξονες και αναδείχθηκε η αμεσοδημοκρατική λειτουργία της Αριστερής Παρέμβασης, καθώς και το γεγονός πως όλοι οι εκπρόσωποι του σχήματος είναι αιρετοί και άμεσα ανακλητοί.

Αναπτύχθηκαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Στερεάς και δόθηκε έμφαση στην πρόταση εξόδου της αντικαπιταλιστικής αριστεράς από την κρίση, που περιλαμβάνει την παύση πληρωμών προς τους τοκογλύφους δανειστές και τη μονομερή διαγραφή του παράνομου χρέους, καθώς και την έξοδο από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως τα πρώτα βήματα χάραξης μιας εναλλακτικής πορείας για την επιβίωση του λαού μας και του κόσμου της εργασίας.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Περιφερειακό Σχήμα
Blog:
http://www.aristeriparemvasistereas.blogspot.gr/
E-mail: aristeriparemvasistereas@gmail.com
Facebook: Αριστερή Παρέμβαση Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...