Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Η Ε. Αρβανιτάκη στο φεστιβάλ Οίτης

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα εμφανιστεί στις 18 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Οίτης μαζί με τους τέσσερις σπουδαίους μουσικούς φίλους της. Το concept αυτής της συναυλίας είναι η ομορφιά και η χημεία της παρέας. Μιας παρέας που παίζει και τραγουδά με δύναμη και συγκίνηση.

Η Ελευθερία στη μέση της μικρής μπάντας που την αγκαλιάζει κυριολεκτικά, και οι μουσικοί γύρω της σε ημικύκλιο. Τύμπανα από τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, πιάνο αλλά και πλήκτρα από το Γιάννη Κυριμκυρίδη, ακουστική και κλασική κιθάρα, από τον Δημήτρη Μπαρμπαγάλα, πότε λαούτο πότε ούτι, πότε τζουράς και πότε μαντολίνο από τον δεξιοτέχνη Θωμά Κωνσταντίνου. Και – στο κέντρο πάντα – η Ελευθερία, γήινη και εύθραυστη μαζί, να τους εμπνέει και να τους οδηγεί.

Το δυόμιση ωρών πρόγραμμα περιλαμβάνει εξαιρετικές στιγμές από το ανεξάντλητο ρεπερτόριο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αλλά και τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της. Ήδη το “Άρωμα” του Νίκου Αντύπα και του Νίκου Μωραίτη έχει πάρει ξεχωριστή θέση στα ραδιόφωνα όλης της χώρας και στην καρδιά μας.

Η Ελευθερία χαρίζει σ'αυτές τις συναυλίες ένα ακόμα ακυκλοφόρητο τραγούδι από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της και μοιράζεται τη συγκίνηση και την χαρά της με το κοινό. Από το πρόγραμμά της δεν λείπουν επιλεγμένες και ουσιώδεις στιγμές του λαϊκού μας τραγουδιού που ολοκληρώνουν την εμπειρία και την αισθητική απόλαυση. Ένα πρόγραμμα με στιγμές εσωτερικότητας και συγκίνησης αλλά δυναμικό και εξωστρεφές ταυτόχρονα που φέρνει ακόμα πιο κοντά μας αυτό το καλοκαίρι την αγαπημένη μας ερμηνεύτρια.


Ώρα έναρξης: 21.30 μμ
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 15 ευρώ, Ταμείο: 20 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Spot Video Seven, Πλατεία Λαού, Λαμία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...