Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις κλοπών και φθορών στη Θήβα

Εξιχνιάστηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών,  δύο περιπτώσεις κλοπών και τέσσερις περιπτώσεις φθορών, σε βάρος διερχόμενων οδηγών στην περιοχή του Πυρίου Θηβών.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, προέκυψε ότι δράστες των ανωτέρω αδικημάτων είναι εννέα ημεδαποί ROMA, εκ των οποίων έξι ανήλικοι ηλικίας από 14 έως 17 ετών και τρεις ενήλικοι, ηλικίας 18, 20 και 29 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορών.

Επιπλέον στην σχηματισθείσα δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και οι έξι κηδεμόνες των ανηλίκων, ηλικίας από 32 έως 43 ετών, με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας τους.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες, έχοντας ενωθεί σε εγκληματική ομάδα τουλάχιστον από τις αρχές Μαΐου του 2012 και δρώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά και πάντα νυχτερινές ώρες, ακροβολίζονταν σε γέφυρα που βρίσκεται πλησίον του οικισμού ROMA στο Πυρί Θηβών και ακινητοποιούσαν διερχόμενους οδηγούς, κυρίως γυναίκες, με σκοπό την διάπραξη κλοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...