Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Γ. Μηλιός: Η ΝΔ ξεψαχνίζει κείμενα με σκοπό τη διαστρέβλωση

Φαίνεται ότι τα στελέχη της ΝΔ, αφού απαλλάχτηκαν από τον μπελά της επαναδιαπραγμάτευσης και αφού και πάλι εναπέθεσαν τη διακυβέρνηση της χώρας στην τρόικα, βρήκαν χρόνο να ανατρέχουν στα παλιά κείμενα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, να απομονώνουν φράσεις και να επιδίδονται σε άκρατη λασπολογία...

Η ΝΔ με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της κατηγόρησε τον Γιάννη Μηλιό, απομονώνοντας φράσεις από δημοσίευμα στην προσωπική διαδικτυακή του σελίδα, αλλά και τους συνυπογράφοντες επίσης μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, Σίσσυ Βωβού και Νάσο Θεοδωρίδη, για θέσεις που αφορούν το Κυπριακό. Καλεί μάλιστα η ανακοίνωση προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει απάντηση...

Δήλωση του Γιάννη Μηλιού

Τη χθεσινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. περί «απαράδεκτων θέσεων» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Γιάννης Μηλιός, λέγοντας:

"Είναι απορίας άξιο που βρίσκουν χρόνο τα στελέχη της ΝΔ να ξεψαχνίζουν κείμενα προ οκταετίας και να απομονώνουν φράσεις για να διαστρεβλώσουν την επιχειρηματολογία των συντακτών τους. Ό,τι όμως και να ισχυριστούν πως «ανακάλυψαν» σε παλιά κείμενα, η προσοχή του κόσμου δεν πρόκειται να αποσπαστεί από την πολιτική που ασκούν ως ο βασικός εταίρος της μνημονιακής κυβέρνησης.

Ούτε πρόκειται να παραπλανηθούν άλλο όσοι πολίτες πίστεψαν προεκλογικά στα ψέματά τους περί «επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου», και σήμερα μετατρέπονται σε θύματα της εξελισσόμενης ανθρωπιστικής κρίσης που προκαλεί η πολιτική της ΝΔ και των συμμάχων της. Η παραπλάνηση έχει κοντά ποδάρια, οι ψεύτες για λίγους μήνες χαίρονται!".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...