Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ελληνίδα ερωτική σταρ στις φυλακές Θηβών-Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σε κάθειρξη δέκα χρονών και επτά μηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας φέρεται να καταδικάστηκε η Βίβιαν Ιωακείμ, συμπρωταγωνίστρια της Μαριάννας Ντούβλη στην αισθησιακή ταινία «Sex in the city of Athens», σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού.

Στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών βρίσκεται αυτή την στιγμή η Βίβιαν Ιωακείμ μετά την καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών για ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα πριν από 18 μήνες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, το οποίο αναδημοσίευσε το gossiptv, το 23χρονο μοντέλο και ο 19χρονος Αφγανός φίλος της τραυμάτισαν με λάμα 12 εκατοστών τον πρώην σύντροφο της κατά την διάρκεια επεισοδίου που διαδραματίστηκε στο σπίτι του θύματος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βίβιαν (σ.σ. Η οποία δήλωσε ότι γύρισε την αισθησιακή ταινιά για να βοηθήσει τον αδελφό της που έχασε την ορασή του σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ) έχει απασχολήσει την δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2010 συνελήφθη με μικροποσότητα χασίς βάρους περίπου δύο γραμμαρίων στην περιοχή της Κυψέλης, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Πάτρα υνελήφθη εξαιτίας κλοπιμαίων που βρέθηκαν στην τσάντα της (σ.σ. Δικάστηκε ερήμην της σε σε έξι μήνες φυλάκιση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...