Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Επιδρομή στις τσέπες εκατοντάδων μεταλλεργατών

Το συνδικάτο μέταλλου Βοιωτίας, με ανακοίνωσή του, ¨καταγγέλλει την νέα επιδρομή στις τσέπες εκατοντάδων μεταλλεργατών του γνωστού ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Η εργοδοσία στην επιχείρηση Χαλκόρ χθες στις 27/05/13 απαίτησε μείωση 15% των αποδοχών των εργαζομένων, με πρόσχημα τη πτώση πωλήσεων της επιχείρησης.

Ο όμιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ πάνω από 75 χρονιά θησαυρίζει από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας αλλά κυρίως από την εργασία χιλιάδων εργαζομένων. Το συνδικάτο μετάλλου μαζί με το ΠΑΜΕ έγκαιρα ενημέρωσε τους μεταλλεργάτες ότι έρχονται χειρότερες μέρες όχι μόνο για τους εργάτες του κλάδου άλλα συνολικά για την εργατική τάξη και κάλεσε στην ισχυροποίηση του συνδικάτου ώστε να αποκρουστεί η νέα αντεργατική επίθεση.

Συνάδελφοι ακόμα και αν υπογράψατε υπό το τρομακτικό δίλημμα της απόλυσης, δεν χάθηκε ο πόλεμος, αλλά μια μάχη. Εδώ και τώρα χρειάζεται να υψωθεί στους χώρους δουλειάς σε όλα τα εργοστάσια του ομίλου μέτωπο παρεμπόδισης και αντεπίθεσης. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με το ΠΑΜΕ. Καμιά αναμονή. Οργάνωση στο Συνδικάτο. Ενισχύουμε τον αγώνα μας, μέσα από την ταξική πάλη για να επανακτήσουμε τα δικαιώματα μας, για να γίνουμε αφέντες του πλούτου που παράγουμε.

Γραφόμαστε όλοι στο κλαδικό συνδικάτο Μετάλλου, μαθαίνουμε τα δικαιώματα μας γιατί θέλουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια και να κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια.

Πελώριες είναι οι ευθύνες και της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, η οποία άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου με τη σύμβαση που υπέγραψε. Τέτοιες μειώσεις νομιμοποίησε!

Συνάδελφοι ψηλά το κεφάλι, κανένας μόνος του.

Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...