Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ti θέλει ένα Sunshine Girl στη Χαλκίδα;

Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται μέσα στην καταιγίδα της οικονομικής κρίσης, όμως υπάρχουν ακόμα κάποια ηλιόλουστα σημεία! Καλωσορίσατε στον κόσμο των Sunshine Girls, όπου ο καιρός είναι πάντοτε… αίθριος.

Στο δεύτερο επεισόδιο, οι περιπέτειες των Sunshine Girls συνεχίζονται. Η Μαίρη εγκαταλείπει για λίγο το αγαπημένο της Κολωνάκι και ταξιδεύει στη Χαλκίδα αλλά και πίσω στον χρόνο… Ενόσω η Ειρήνη μαθαίνει γκολφ, η Μάντα μαθαίνει να προστατεύει ό,τι πολυτιμότερο έχει. Η Κωνσταντίνα και η Χριστίνα έχουν υψηλό επαγγελματικό πυρετό καθώς η πρώτη προετοιμάζεται για τα εγκαίνια της νέας της μπουτίκ, ενώ η δεύτερη αναζητά τον τέλειο βοηθό.

Η Μαίρη Αλεξίου, έχει σπουδάσει Αρχαιολογία και Ιστορία Τέχνης και διατηρεί τη δική της γκαλερί στο Κολωνάκι που φέρει το όνομά της, ενώ στόχος της είναι να… απογειώσει την ελληνική τέχνη. Η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, εργάζεται ως μοντέλο από 19 χρονών, ενώ σήμερα είναι ιδιοκτήτρια μπουτίκ με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στο κέντρο της Αθήνας. Η Χριστίνα Κοντοβά, έχει σπουδάσει Βιοϊατρική Τεχνολογία και στη συνέχεια Styling το οποίο και την κέρδισε, καθώς το 2008 ίδρυσε εταιρεία μαγιό, beachwear και αξεσουάρ. Η Ειρήνη Λαιμού μπορεί να έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά αλλά έχει άλλες βλέψεις... Έχει συμμετάσχει σε σίριαλ και διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ αυτή την περίοδο κάνει μία μουσική εκπομπή στο ραδιόφωνο. Η Μάντα Παπαδάκου, είναι σύζυγος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Τζορτζ Παπαδάκου, και μητέρα τριών παιδιών. Παράλληλα, διατηρεί δική της επιχείρηση spa και είναι πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. Hellas.

Sunshine Girls την Τετάρτη, 14 Μαρτίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...